TV i mobilen, direkt!

Tror fasen att det här är det coolaste som hänt min mobil i år. Fick ett SMS från Gunnar med ett wap-
bokmärke bifogat. Det hette TV4 Live och jag sparade, öppnade wappen och klickade. Då uppenbarar sig TV4s direktsändning i min mobil. Eftersom jag hade TV4s morgonprogram på hemma i lägenheten så märkte jag att det bara var ett par sekunders fördröjning. Riktigt coolt tycker jag. Nu är bara frågan om jag betalar för den här streamingen eller om Telia bjuder på datatrafiken. Ska undersöka saken.

Så här såg det ut:

2 thoughts on “TV i mobilen, direkt!”

  1. Jag testade för några dagar sedan med en 3G-mobil från Telia. Då stod något om att de skulle bjuda på trafikavgiften i sommar, typ. Funkade mycket bra, annars!

  2. Men varför lägger du inte ut länken här så vi andra får möjligheten att se detta intressanta utveckling, eller skicka ett SMS till 0735009087

    Ett Tips till alla andra, handla alkohol på nätet, http://www.locadi.com listar dom mest seriösa butikerna.

    /Jim

Comments are closed.