Mer om TV i mobilen

Nu har jag kollat upp det här med TV i mobilen lite närmare. Jag har ju en V800 med Telia-abonnemang och eftersom V800 är en sån där äcklig brandad Vodafone-telefon så hade Telia tidigare inget stöd för den i sin mobila portal Telia Go. Nu har dock Z800 släppts (samma som V800 men helt fri från Vodafone-besudling på in- och utsida) och Telia stödjer både den och min V800. Dock har Telia Go ersatts av Telia SurfPort. I vilket fall så kan jag nu använda portalen och alla tjänster som erbjuds där. En av tjänsterna är alltså TV i mobilen. Dessa kanaler finns just nu: TV4, Voice och Star. Telia bjuder på tittandet (trafiken) hela sommaren (17/5-31/8). Tack för det Telia!

One thought on “Mer om TV i mobilen”

  1. Hey, det funkade ju riktigt bra… Skulle vilja få lite högre volym i luren bara.

Comments are closed.