En fixardag

I dag var det en riktig fixardag.

 • Letade upp ett företag som kunde leverera nytt glas till lampan i hissen eftersom jag hade sönder det gamla glaset när jag skulle vara duktig och byta lampa. Skulle kosta typ 40 spänn plus moms och jag får det på tisdag. Satte upp en lagom skum lapp i hissen så länge.
 • Kontaktade de sista som skulle vara med på födelsedagspresenten till Wågen.
 • Åkte och köpte presenten och passade även på att köpa en pryl till mig själv.
 • Levererade två party-skivor till Jessica som ska ha inflyttningsfest i helgen.
 • Hämtade ut förra helgens vinst på travet och lämnade in veckans rad. Precis när vi skulle lägga ner Travbolaget så smetade vi in en vinst på drygt 2 lax.
 • Köpte linsvätska på Apoteket. Det var akut brist.
 • Tog emot en rad OSAningar till Hanna & Lars bröllop. Det var sista dagen i dag.
 • Hämtade mina fixade skor hos skomakaren. Billigt skit var det alltså. Köpte dem i Italien för 15€ och trodde jag gjort ett fynd. Den gamla devisen “Buy quality, cry once” visade sig än en gång stämma. 100 kronor kostade det att sy fast de båda plösarna.
 • Frilade en hög med jeans-bilder till den här jeans-specialen.
 • Drack fredagsöl med ett gäng på El Mundo. Maten var inte till belåtenhet för de flesta, men jag var nöjd med mina två kycklingklubbor. Dock var 50 spänn för dyrt för bara två små klubbor. 25 hade varit OK.
 • 2 thoughts on “En fixardag”

  1. Skriver du lista innan du fixar allt? Själv drar jag mig för att fixa en endaste sak nu. Även fast jag borde köpa gummistövlar, solkräm, vika tvätt, packa väskan…kan igen annan göra det här?

  2. Jag brukar göra listor, men oftast glömmer jag skriva upp någon sak och då har ju listan varit helt i onödan. Crap.

  Comments are closed.