Ännu en runda med Rounders

Jag kollade på Rounders (IMDB) i helgen. Ännu en gång. Fantastiskt bra film. Och jag tror att den var om möjligt ännu bättre nu än när jag senast såg den i augusti. Det beror nog till stor del på att jag kan mycket mer om poker nu.

Det är ju rätt svårt att undgå pokerboomen som just nu sköljer över Sverige och världen. Överallt poker. Köpte förresten nya svenska Poker Magazine för någon vecka sedan. Den var tyvärr feltryckt och saknade massor av sidor så jag mailade redaktionen som genast skickade en ny samt ett frankerat returkuvert till det felaktiga exemplaret. Bra kundservice alltså.

Bra kundservice kan man inte alltid beskylla Bredbandsbolaget för. De har nu misshandlat sin kundrelation till Hanna och Lars så mycket att de bytt till Tele2 som telefonileverantör. Undrar hur mycket den här negativa publiciteten i ett par bloggar är “värd” för B2. Vi som är kunder (jag är ADSL-kund) värderades till 18.000 kronor styck nu när Telenor köpte hela Bredbandsbolaget för 6 miljarder.

Musiktipset: Maximilian Hecker – Lady Sleep (iTMS)

Zandra har tackat ja till det fina Expressen-jobb hon fick erbjudande om. Härligt! Det här kommer att bli kanon Zandra, det vet du ju :)

Kollade en stund på partiledardebatten mellan Persson och Reinfeldt i Agenda i kväll. Rätt tröttsamt att se GP gå på i sin vanliga härskarstil. Hoppas verkligen svenska folket ger honom en rejäl knuff ut från regeringskansliet nästa höst.

Galet hår: Phil Spectors!

One thought on “Ännu en runda med Rounders”

  1. Förhoppningsvis så är dålig bloggpublicitet rätt avgörande – vilket innebär att dom måste skärpa sig. Förhoppningsvis som sagt :)

Comments are closed.