Så mycket bättre – säsong två

Vi kan väl vara överens om att TV4s megasuccé Så mycket bättre är det bästa som sänts i en kommersiell tv-kanal på hela 2000-talet? Bra. Då är vi säkert överens om att det måste bli en säsong till. Minst en till. Annika och jag har jobbat fram ett förslag till deltagarlista i Så mycket bättre, säsong två.

Här är den:

Magnus Uggla
Tommy Körberg
Wille Crafoord
Daniel Adams-Ray
Siw Malmkvist
Veronica Maggio
Mauro Scocco

Vi har utgått från den mycket lyckade truppen i årets säsong och försökt hitta en värdig ersättare för varje artist. Alternativen har varit många men det här är alltså slutresultatet och vi tror att alla i truppen skulle kunna bjuda på såväl spännande musikupplevelser och intressanta personporträtt.

Man skulle även kunna sätta samman sin egen favoritblandning helt fritt och då skulle nog min lista se lite annorlunda ut.

3 thoughts on “Så mycket bättre – säsong två”

  1. Daniel Who? Nej, jag hade bytt några till Orup, Nina Persson och Timbuktu. :)

Comments are closed.