En hel jäkla mil!

Efter drygt tre veckors uppehåll med löpningen så var det i går dags att snöra på sig skorna igen. Inspirerad av Hanna och Peter hade jag en idé om att klara av en hel mil och det gick faktiskt över förväntan. Tyvärr höll inte kroppen som förväntat så nu sitter jag här med två rejält onda knän. Det jobbiga började efter 6-7 kilometer men jag kände att det var läge att bita ihop rejält. Jag var ju flera kilometer hemifrån och hade liksom ingen lust att ringa taxi :)

Det är över 15 år sedan jag senast sprang en mil så jag är rätt stolt och nöjd över den här lilla prestationen.

10 thoughts on “En hel jäkla mil!”

  1. Sjukt bra jobbat Henke! Nästa gång kan vi köra den ihop! Och ska vi inte ta det där jäkla midnattsloppet ändå?

  2. Om du fortsätter så där kommer du förr eller senare möta mig i Mörtviksparken när jag springer min runda.

  3. PS. Du vet att ditt senaste inlägg på bloggen inte går att titta på direkt?

    /2010/06/11/det-har-med-lopning/ gör en redirect till /2010/06/10/det-har-med-lopning/ som gör en redirect tillbaka till /2010/06/11/det-har-med-lopning/ osv, runt, runt, runt.

Comments are closed.