Apple presenterar iPad

I kväll slog Apple till igen och presenterade en revolutionerande produkt. Den här gången är det en grej som kan kallas pekdator eller läsplatta – men Apple kallar den iPad. Den ser ut som en riktigt stor iPhone ungefär, men man kan inte ringa på den.

Njut av dessa bilder och börja sälj dina onödiga tillhörigheter på Blocket. I april och mars kommer den till USA och i juni förhoppningsvis till Sverige. Priserna startar på $499 men den modell jag siktar in mig på landar på $829 (den har både wlan och 3G samt 64GB lagringskapacitet).

Läs mer på Macfeber och Apples hemsida. Kolla in detta videoklipp.

Fler bilder på iPad ser du efter hoppet:
2 thoughts on “Apple presenterar iPad”

  1. när man ser bilderna ovan, de sätter två ipad tillsammans, ser det nästan ut som en uppförstorad nintendo ds.
    kanske blir nästa steg. två skärmar med gångjärn.
    kolla på bilderna, ena skärmen miniatyrer, andra skärmen förstoringen.

Comments are closed.