Den digitala framtiden för magasin och böcker?

Det är mycket snack om att Apple ska komma med någon slags läsplatta som skulle kunna liknas med en uppförstorad iPhone. Den skulle kunna vara idealisk för att revolutionera och digitalisera magasin- och bokbranscherna på samma sätt som Apple redan har gjort med musik- och telefonibranscherna. Men allt det där är så klart bara spekulationer och rykten.

Bonnier R&D har tagit fram en spännande prototyp på en läsplatta som de kallar Mag+. Jag gillar verkligen deras tankar kring detta. Kolla gärna in videon nedan och läs mer på Bonnier.com.

6 thoughts on “Den digitala framtiden för magasin och böcker?”

  1. Verkligen tilltalande prototyp. Känner själv hur min konservativa inställning till hur böcker ska läsas sakta börja böja sig för den nya tekniken. Ska bli mycket intressant att se vad Apple presenterar inom detta område.

Comments are closed.