Tillbaks till New York

New York är en stad som lockat mig i en massa år och när jag sommaren 2007 fick möjligheten att åka dit för första gången var det så självklart att jag skulle återvända. Så blev det också. Annika och jag åkte dit i februari 2008 för en veckas turistande. Nu är det dags igen. Jag och Annika åker över för att gå på Kents releasefest på fredag. New York och Kent, vilken grymt bra kombination!

New York är på många sätt glorifierad och idoliserad och senast i raden att bygga myten om New York är Jay-Z och Alicia Keys i Empire State of Mind som jag älskar ohämmat. Den är helt fantastisk och troligen årets låt i min bok. Kolla in videon här nedan och kolla även in liveversionen de framförde under World Series nyligen (uselt ljud, men ändå).

3 thoughts on “Tillbaks till New York”

  1. Oj! Vilken grej! Det är ni värda när ni röjt i huset så effektivt. Ha det så trevligt!

  2. Hej, tar tillfället i akt och tackar dig för den nya Kentsidan,den är mycket bättre i många avseenden mot den tidigare! Tydligare och lättare att hitta på. Jag som kör Linux -Ubuntu har inga probelm på något sätt.Även nedladdningen av Flac-filerna fungerade perfekt.Hade hela skivan nere på ca 1 minut!Tack!

Comments are closed.