Patetiskt i media-ankdammen

Många är tillbaka på jobbet den här veckan. Bland annat är branschtidningarna Resumé och Dagens Media tillbaka i sin ankdamm och plaskar. Det är så jävla tröttsamt och se hur de fortsätter sitt patetiska krig. Kolla in vad de båda toppade sina sajter med i dag på morgonen.

090803-patetiska-branschtidningar.png

Tror de verkligen att det är detta som folk i mediebranschen vill läsa? Knappast.

Kvällstidningarna kör ju nästan på samma upplägg när upplagesiffror ska presenteras men där finns det i alla fall något positivt att lyfta fram. Man lyfter primärt fram sina egna (vinklade) siffror. I ovanstående fall så handlar det ju bara om att kasta skit på konkurrenten.

TILLÄGG 5/8 2009:
Dagens Media fortsätter på inslagen bana.

090805-dagens-media.png

3 thoughts on “Patetiskt i media-ankdammen”

  1. Äntligen någon som säger sanningen, sifferkrig ger inget. Upplagesiffror är ochså patetiskt eftersom man sedan när inte det passar ta fram läsarsiffror. Endast en redovisning bör gälla, och då blir läsarsiffror mera adekvat. Upplagesiffror är mera att verifiera sina betalda exemplar.

Comments are closed.