2 thoughts on “Dagens länkar – 2009-01-04”

 1. Hejsan. Kikar in på din snygga blogg. Japp jag har en mac, den är skit snygg men jag är inte kompis med den ännu. En fråga har jag eftersom du erbjuder dig att svara. Söker ett bildredigerings program till mac , kan du rekommendera någonting. Ha det gott

 2. Helen: När det gäller bildredigering använder jag vanligen Photoshop. Antar att det inte är det svaret du sökte så jag tipsar om en del andra program. Vill du jobba med foton så är iPhoto mycket bra för vardagsbruk. Den nya versionen som kommer i slutet av januari har fått mig att bli sugen på att börja använda iPhoto så smått igen. Google har precis släppt sitt program Picasa till Mac och i det kan man utföra en hel del redigeringar av foton. Vill du ha Photoshops funktioner så kan du kolla in Pixlr som är en webbversion av bildredigeringsprogram.

  Så, nu kommer länkarna.

  http://www.apple.com/ilife/iphoto/
  http://picasa.google.com/mac/
  http://www.pixlr.com/

  Hoppas svaret hjälper dig. Om du berättar mer om vad du vill uppnå så kan jag komma med mer exakta svar. iPhoto och Picasa är utmärkta för enklare redigering av digitala foton medan Pixlr och Photoshop erbjuder mycket mer än bara fotoredigering.

Comments are closed.