Stefan Sauk debatterar IPRED-lagen

Via Gunnar hittar jag detta webb-tv-klipp där man kan se Stefan Sauk visa hur uselt påläst om IPRED-lagen han är. Man får även se att han är en riktigt usel debattör som inte visar sina debattmotståndare (bla LUF-ordföranden Frida Johansson Metso) så vidare mycket respekt.

Kul förresten att Aftonbladet nu erbjuder möjligheten att embedda webb-tv-klipp på bloggar och hemsidor.

3 thoughts on “Stefan Sauk debatterar IPRED-lagen”

 1. Jag har sällan blivit så förbannad på en debattör som Stafan S. Respektlös är bara förnamnet. Är han nykter?

  Han avbryter ideligen och pekar finger och hytter till andra som avbryter.

  Han visar tydligt sin manschauvinistiska äckliga sida genom att helt ogenererat lyssna på den manliga tekniska experten men hoppar på och avbryter oavbrutet Frida J’s pålästa och kunniga kommentarer med rena bajsargument som han inte kan vare sig föra i bevis eller i mål.

  PINSAMT!

 2. Jadu, vad ska man säga om IPRED lagen, bara skit alltihopa.

  Stefan sauk ska veta att mina skattepengar betalar hans värdelösa filmer som sedan mellanhänderna sätter överpriser på!

  Utan fildelning finns du inte längre på kartan Stefan Sauk!

  För er som är trötta på att betala för skitmusik, använd er av youtube eller bli medlem gratis på http://radioblogclub.com/ och gör dina egna spelningslistor som streamar(utan lagg). Helt gratis, helt lagligt.

  Du behöver inte tanka ner olagligt för att få ta del av musikvärlden gratis!

Comments are closed.