Jag älskar Spotify!

Spotify

Jag har kört Spotify i ett år och fem månader nu och jag har älskat det hela vägen. Detta trots avsaknaden av många nödvändiga funktioner som skulle kunna lyfta tjänsten ännu högre mot skyn. Jag snackar tex. om sociala funktioner som kommentarer, betyg, delning av låtlistor (delvis kan man det i dag), import av iTunes-låtlistor och så vidare. Jag hoppas detta kommer så fort som möjligt.

För att stödja Spotify har jag i dag blivit betalande kund och det känns jättebra. Det gav mig också ett par invites så alla ni som vill ha en Spotify invite kan skriva er mailadress i kommentarsfältet.

16 thoughts on “Jag älskar Spotify!”

 1. Hej Henrik!

  Jag tar jättegärna emot en invite om du har lust att ge mig en. Tack för en bra blogg i övrigt, är inne lite då och då och kikar.

  /Daniel, Örebro

 2. Oooh snälla. Skall inte vara tiggare, men om du fortfarande har invites så skulle jag ta emot en med glädje. Riktigt bra blogg i övrigt, hittade hit via macfeber.

 3. Hej! Jag skulle supergärna ta emot en invite. Har väntat så länge….

  Tack på för hand!

 4. Hej Henrik! Jag förmodar att du, likt resten av världen, har slut på inbjudningar till den eminenta tjänsten spotify, men det är väl aldrig försent att fråga: Har du någon kvar? Och vill du isåfall kanske dela med dig till någon som älskar musik och skulle gå i taket av lycka om hon finge tillgång till hela världens (nästan) musikbibliotek? Jag hoppas på det.

  Simma lugnt!

 5. Cecilia: tyvärr har jag inga inbjudningar kvar just nu. Ett tips: köp ett månadsabonnemang för 99 kronor. Då får du två inbjudningar som du kan dela ut till vänner och dessutom dela kostnaden med. Efter en månad övergår ditt konto i ett gratiskonto. Så, tre personer får Spotify för 33 kr styck :)

 6. Hej! Jag vil veldigt gjerna få en invite! Det hadde gjort min jul så kul!

  Okay that was my attempt at Swedish! Did I make myself worthy of an invite now? :) Haha.

  Merry christmas on forehand!
  -Atthack

Comments are closed.