Vad i helvete sysslar politikerna med?

Det här med FRA-lagen har ju tagit helt sjuka proportioner. Reinfeldt tycker att alla tjänar på att debatten lägger sig och Folkpartiet hotar den enda partimedlemmen som stod upp mot FRA-lagen och röstade nej (se videoklippet nedan).

Allianspartierna verkar helt ha tappat förståndet och det kommer nog att drabba dem hårt i framtiden. Att så konsekvent vägra lyssna på väljarna kan bara innebära en sak, att väljarna inte väljer om dessa förbannade idioter till politiker vid nästa riksdagsval. En politikers uppgift är ju faktiskt att ta tillvara väljarnas intressen.

Varför tar de inte bara konsekvenserna av protesterna och ångrar sig? Man kan backa och göra rätt om man har gjort fel. Det är jobbigt och kanske pinsamt, men det får man ju stå ut med.

Jag kommer i alla fall aldrig någonsin att rösta på dessa partier igen. Det kommer tyvärr innebära att jag inte röstar alls men hellre att sossarna får makten och river upp FRA-lagen än att Alliansen får nytt förtroende. Jag känner mig fruktansvärt sviken av just Allianspartierna. De skulle ju stå upp för frihet och integritet, men icke!

2 thoughts on “Vad i helvete sysslar politikerna med?”

  1. Fan Reinfeldt Alltså….

    Han borde instifta STOP-lagen istället. Stanna, Tänk, Orientera, Planera. SOPOR!!!

  2. Ett möjligt alternativ till att stanna, backa och ångra sig vore att förklara för väljarna varför FRA-lagen är så viktig. Om man nu tycker det, alltså. Istället för att bara säga “ni har inte fattat nåt”. Nehej, men så FÖRKLARA då!

Comments are closed.