Vill du ha SvD gratis i sex veckor?

SvD har gett mig möjligheten att ge bort sex veckors gratisprenumeration på papperstidningen. Frågan är nu bara vem som ska få min gåva.

Om du vill ha prenumerationen så behöver du bara lämna en kommentar till detta inlägg. Den som kommer med bästa motiveringen eller motprestationen får prenumerationen. Om jag inte känner till din postadress så måste du lämna den bland kommentarerna också.

12 thoughts on “Vill du ha SvD gratis i sex veckor?”

  1. Jaaaa, tuppen jaaa!
    Tänk på stackars lilla arbetslösa mig. Jag måste ju ha ngt att läsa på balkongen alla dessa lediga soliga dagar..

    Zandra R

  2. jag tycker han som har brutit benet och sitter hemma med en katt ska få den!
    /Apotekarn

  3. Jag skulle gärna vilja ha SvD i sex veckor med motiveringen att jag och mina nya muskler kommer att ställa oss på Robbans sida i grannfejden om så inte blir fallet. Skulle det däremot bli så att tidningen börjar trilla in kan du räkna med mina nävar i en framtida fight… jah, något sådant skulle jag kunna tänka mig… vad tror du?

  4. Ok, nu är det avgjort. I brist på en enda bra motivering (Dannys förtäckta hot funkar inte) så vinner Robby i egenskap av att han var först att kommentera. Grattis!

Comments are closed.