Sova? Klockan är ju bara 19.45!

Ja, jag borde kanske vara trött och sova nu, men det gör jag alltså inte. Annika däremot somnade på fläcken efter godnattpussen. Jag bloggar lite istället.

Flygresan hit till New York gick fint. Inga förseningar och lugn flygning som inte kändes som 8,5 timmar. Inflygningen över New York var fin och vi spottade både Empire State Building och Frihetsgudinnan. Vi kom fram till Manhattan ca klockan 15 lokal tid och checkade på in på det minimala men helt okej rummet på Paramount. Läget är ju A-klass, bara en dryg handfull meter från Times Square. Vi tog en promenad i kvarteren runt omkring och hoppade in på en Applebee’s på 42a gatan för att få lite mat. Ölen smakade naturligtvis inte ett piss (note to self: beställ på flaska nästa gång) men gick ner ändå. Vi beställde varsin “3 course classic” med simpel förrätt (som kom efter huvudrätten), burgare och efterrätt. Jag valde:

  • Boneless Buffalo Wings
  • 100% Angus Bacon Cheeseburger
  • Strawberry Cheesecake

Ganska billigt och okej smak men Applebee’s är dock inget ställe vi lär lägga tid på att besöka igen. Vi noterade båda två att det jobbade sjukt många kypare/servitörer där. Full rulle och borden var aldrig lediga mer än 45 sekunder innan ett nytt sällskap hade tagit plats. Lite imponerande.

» Album på Flickr som uppdateras under resans gång

One thought on “Sova? Klockan är ju bara 19.45!”

Comments are closed.