Rostat är godast

För första gången i Sverige, så vitt jag vet, en riktig roast!

Den tredje mars fyller Henrik Schyffert 40-år och han tänker fira det på Intiman på ett lite speciellt sätt. Han har bjudit in “Jonas Gardell, Johan Rheborg, Fredrik Lindström, Johan Glans, Magnus Betnér, Petra Mede, Özz Nujen, Anna-lena Brundin och några till” som ska utsätta honom för en roast.

Vad fasen är då en roast, undrar nog många. Jo, det är en slags hyllningsshow till en person där den som hyllas utsätts för en rad humoristiska angrepp. Det brukar vara rätt hårt, men ändå med hjärta i botten. Det är ju trots allt en hyllning. Läs mer på Wikipedia.

Denna roast kommer inte att sändas i tv och marknadsförs inte på annat sätt än via Henriks blogg. Trots detta så sålde den slut ganska omgående. Innan jag hann köpa biljetter. Men Gunnar kom på att man nog kunde ringa direkt till Intimans biljettkassa. Det gick bra det, för de hade några ströbiljetter som jag bokade. Glad och uppspelt så ringde jag till Annika, som inte blev speciellt glad. Detta var nämligen hennes hemliga födelsedagspresent julklapp till mig. Som jag nu sabbat. Förlåt älskling! Detta är en fantastiskt bra födelsedagspresent julklapp så nu glömmer jag det hela i drygt två månader dagar.

För er som vill se en grymt bra roast, kolla in den här roasten av Pamela Anderson:

» Youtube: Jeffrey Ross (intro på 1,45 innan det börjar)
» Youtube: Sarah Silverman
» Youtube: Lisa Lampanelli
» Youtube: Courtney Love Cobain

» The Pirate Bay: Hela roasten

One thought on “Rostat är godast”

Comments are closed.