En sängvätares 90-tal

Jo, jag var ju på Rival och kollade på premiären av Henrik Schyfferts föreställning. Jag hade väldigt höga förväntningar som baserade sig på att jag alltid gillat det Henrik gjort. Allt från busrigningar i Hassan till de fyra filmerna – och allt därimellan. När han började med stand-up för några år sedan märkte jag snabbt att han hade stor talang även där. En talang som han slipade fram till en diamant för han blev ju utsedd till årets bästa svenska stå-uppare i år.

Det visade sig att mina höga förväntningar skulle infrias med råge. Föreställningen “The 90’s – ett försvarstal” var inte så mycket ett försvarstal utan mer som en förklaring och ett försenat bokslut. Det var väldigt mycket garv och en del nostalgi, men det var även en bra dos allvar och det var nog det som gav mest avtryck så här ett par dagar efteråt. Sjukt jäkla bra var det.

Årets tips till alla: MISSA INTE DETTA! Jag upprepar: MISSA INTE DETTA!

(Rubriken på inlägget förklaras av att Henrik erkände en del saker. Bland annat att han varit medlem i Muf och varit sängvätare.)

2 thoughts on “En sängvätares 90-tal”

  1. Biljett är bokad till Schyfferts besök i Uppsala i mars. Jag tror det blir jättebra.

  2. Låter skitkul… Vet du om han gör föreställningar utanför Stockholmsområdet oxå?

Comments are closed.