Nu är jag en Söderkis!

I slutet av förra veckan gick flyttlassen. Annikas från Frösunda och mitt från Skärmarbronx. Flyttarna gick bra och jag är enormt glad att jag anlitade flyttgubbar till min flytt. Det var ingen höjdare att bära stora möbler upp till sjunde våningen när jag flyttade in, så jag antog att det skulle vara lika surt att bära ner skiten igen. Det fick alltså bli proffs som bar. Jag anlitade Stockholms stadsbud som definitivt inte var billigast, men de levererade ett perfekt resultat. Kom i tid, jobbade snabbt och effektivt utan att ha sönder något. Kan rekommendera dom med varm hand.

I söndags flyttstädade jag med mycket god hjälp från Annika och jag kan nu utöka mitt löfte om att inte utnyttja kompisar vid flyttar, till att även gälla flyttstädningar. Jag ska aldrig mer flyttstäda på egen hand. Nästa gång blir det flyttgubbar OCH städfirma.

Schnitzel Feldkurat KatzAtt bo på en gata som lever är en mycket skön känsla. När man kommer ut ur porten så är det fart och rörelse nästan dygnet runt. Massor av krogar och barer inom ett stenkast och vi har redan testat flera olika ställen. Testerna kommer att fortsätta under lång tid.

I går blev det en klassisk Schnitzel Feldkurat Katz på Svejk.

DAGENS MAT-TIPS:
Svejk har en måndagsmeny med lite enklare rätter för bara 65 spänn!

5 thoughts on “Nu är jag en Söderkis!”

  1. Robby, inte den här veckan men definitivt inom kort!

    Nisse, det är ju jättemysigt med varma händer.

    Venke, tack tack!

Comments are closed.