Jag ska bli sambo

Jo, det stämmer det ni kanske har hört. Jag och Annika har köpt en lägenhet på Östgötagatan på Söder och i mitten av november flyttar vi ihop och blir sambos.

Det ska bli otroligt kul att få bo ihop tillsammans med sin älskling i en egen lägenhet. Att det blev just Söder och just i området som lite töntigt kallas SoFo (South of Folkungagatan för er som inte vet) var ganska givet för det är där vi båda ville bo. Kul är även att vi båda har många vänner som bor just i de krokarna. Vet ni var Stalands stora möbelvaruhus ligger på Åsögatan, så vet ni var vi ska bo på ett ungefär.

Nu ska jag bara fixa till det hemska köket i min tvåa i Skärmarbronx, och sen sälja den. Före-och-efter-bilder lär komma.

Bilden är förresten från köket i den nya lägenheten.

10 thoughts on “Jag ska bli sambo”

  1. Grattis till både lägenhet och Annika! Min ovetskap om det sistnämnda är tyvärr ganska talande för hur alltför sällan vi hörs och ses nuförtiden.

  2. Grattis! Good news! Snyggt kök får ni ju, och säkert resten också! Kul :)

Comments are closed.