Veckans värsta i tv

Att spy i direktsändning är väl svåröverträffat i svensk tv tror jag. Filmklippet har visats över 208.000 gånger på två dagar. Klicka på bilden för att se filmen på YouTube, eller kolla på filmen under min animation.

httpv://www.youtube.com/watch?v=m20TSyaEEHc

6 thoughts on “Veckans värsta i tv”

 1. Stackars tjej. Det var nog inte vad hon tänkte sig när hon fick jobb på tv4. “Jag får väl stå och larva ett tag med bokstäver till de ser min talang och ger mig bättre uppdrag. Eller så drar jag en rävspya i direktsändning så är det klart.”

  15 minutes of fame? Nä tack…

 2. Det här är jävligt bra tv!

  Jag kan se det hur många gånger som helst.
  Vilken tid sänds det?
  Tänk om det blir hennes grej att spy en gång under programmets gång!
  Vilka tittarsiffror!
  Man skulle kunna ha nån slags vadslagning också.

 3. Stackars tjej, men snygg räddning.
  Men du, fyyy va lågt att klippa in bilden precis när hon spyr. När jag ser någon kräkas gör även jag det.

Comments are closed.