Min bild på Globen är utvald!

10 år i StockholmEn av mina många bilder på Globen har bivit utvald av Schmap Stockholm Guide för att illustrera texten om Globen.

De hittade bilden på Flickr och eftersom jag har använt Creative Commonslicensen Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.0 för mina bilder så medger det användning i icke-kommersiella sammanhang om de ger mig credit och inte förändrar bilden.

Ni som använder Flickr bör se över vilken licens ni har för era bilder. Det kan man göra här. Jag tycker att en Creative Commons-licens är roligare än den gamla “All rights reserved”, dels för att det kan ge mina bilder spridning som jag har kontroll över men även för att jag tycker att det är roligare att dela med sig än att inte göra det.

14 thoughts on “Min bild på Globen är utvald!”

  1. Schmap är verkligen en schysst idé. Jag har flera bilder med hos dem. Bland annat bilder från Museum of brands and packaging i London samt en bild från jazzfestivalen förra året. Så himla smart grej att använda sig av creative commons för att bygga en turistguide. Finns verkligen massa användningsområden för upplägget.

  2. Inte hört talas om Schmap tidigare, kanske kan va värt att kolla upp mer noga.

  3. Kul! Snygg bild! Ska checka vad som gäller på mitt Flickr just nu.

Comments are closed.