Bröllopsbilder del 1

Innan jag åkte till New York skrev jag ju att jag skulle försöka få upp bilder från de två bröllop jag hittills varit på i sommar. Jag lyckades till hälften, men glömde nog att tala om det här i bloggen samt att uppdatera albumlistan i högerkanten.

Nu meddelar jag dock tydligt att bilder från Björn & Winnies bröllop den 26 maj finns publicerade på Flickr.

» Se alla bilder här

Nu återstår bilder från Nino & Marias bröllop. De kommer inom kort :)

3 thoughts on “Bröllopsbilder del 1”

  1. Vad hände med bilderna från Jo och Henkes bröllop? Har jag missat dom?

  2. Jag har faktiskt bara publicerat några få från själva vigseln. Därmed finns det ytterligare ett bröllop att jobba sig igenom. Bättre sent än aldrig va? Brudparet har i alla fall fått alla bilder levererade på dvd för länge sedan.

Comments are closed.