Upstate New York

Nu befinner vi oss uppe i Allaire Studios som är ett helt fantastiskt ställe. Från början var det tydligen en slags sommarstuga (modell skitjävlastor) som en kille byggde efter att ha tjänat fett med flis på att ha levererat alla vindrutor till Fordbilarna på 20-talet. Nu är hela egendomen ombyggd till studio med två stora studiorum. Här är den studio där plattan jag är här för att lyssna på just nu mixas:

Faciliteter som finns här innefattar pool, flipper- och arkad-rum med massor av klassiska tv- och flipperspel, lounge att hänga i, tennisbana osv. Vi fick en grym lunch efter att ha blivit upphämtade i Rhinecliff och uppsjutsade på berget där studion ligger. Helt fantastisk natur kan jag säga. Tyvärr byttes den strålande solen mot regn, störtregn!, men det gör inget för nu ska vi gå och bada i poolen i regnet.

One thought on “Upstate New York”

Comments are closed.