Lysande tal av Steve Jobs

I morgon är det två år sedan Steve Jobs höll sitt tal vid Stanfords avslutningsceremoni. Jag lyssnade precis på hela talet igen och slås av hur bra det är. Dels är talet riktigt bra innehållsmässigt och dels är Steve fantastiskt bra på att hålla tal och presentationer. I kväll klockan 19 svensk tid håller förresten Steve sin keynote på WWDC i San Francisco. Då får vi troligen en massa kul Mac-nyheter.

Lär är inledningen av talet:
I am honored to be with you today at your commencement from one of the finest universities in the world. I never graduated from college. Truth be told, this is the closest I’ve ever gotten to a college graduation. Today I want to tell you three stories from my life. That’s it. No big deal. Just three stories.

The first story is about connecting the dots.

Läs hela talet här: http://news-service.stanford.edu/

Se talet via Youtube här:
httpv://www.youtube.com/watch?v=UCHo0ar_2mE

2 thoughts on “Lysande tal av Steve Jobs”

  1. Jag borde med andra ord säga upp mig! ung och dum det är det nya svarta/ daniel

  2. tack henrik för att du lade upp detta på din blogg!

    hade med all säkerhet missat det annars…

    ett väldigt vackert, öppet och samtidigt utlämnande tal med oerhört mycket visdom!
    /henrik

Comments are closed.