SM-final gånger två

I dag spelades SM-finalerna i handboll i Globen. Sävehofs damer spöade till slut Skövde efter förlängning i en mycket bra och rolig match.

På herrsidan tog Hammarby sitt andra raka SM-guld efter att totalt ha utklassat Skövde. Hammarby har varit totalt överlägsna under slutspelet och finalen bevisade bara att Hammarby verkligen är sveriges absolut bästa handbollslag. Heja Bajen!

2 thoughts on “SM-final gånger två”

 1. Kul blogg. Fixa kentforumet nu! Hur lång tid ska det behöva ta? :P

 2. Om handboll 1:
  Själv brukar jag se FC Barças handbollsmatcher för en av spelarna, Iker, bor granne med mig så jag får fribiljetter.

  Om handboll 2:
  När jag var 12 år var jag sämst i Hudiksvalls ABK:s handbollslag; C-flickorna.

  Om handboll 3:
  När det är vetaranturnering i Hudiksvall på juldagen och jag är 20 år äldre än sist jag spelade handboll så är jag inte längre sämst i laget. Jag får ibland t.o.m. börja i första uppställningen. Det är nog för att mina knän fortfarande är intakta och jag orkar springa någorlunda länge.

Comments are closed.