Dagens sämsta nyhet

Och så till dagens sämsta nyhet.

Det suger verkligen åsneballe att Expressens nöjesredaktion inte kan släppa sargen och sluta skriva om den där förbannade Linda Rosing. I dag har hon tydligen “PANIKOPERERATS I ANSIKTET”. Panikopererats? Only in kvällspressen! Jag undrar vad som var panik egentligen. Förmodligen hade nöjesredaktionen panik när de inte hade någon “bra” grej att toppa med. Tur då att Linda ringde och meddelade att hon hade panikopererats i ansiktet.

Jag undrar hur länge man ska fortsätta att utnyttja den stackars sorgliga människan Linda Rosing. Bara för att hon ständigt vill synas i media så betyder ju inte det att hon SKA det. Någon borde ta sitt förbannade ansvar och låta stackaren vara ifred.

Internt på Expressen har det börjat knorrats och folk frågar sig vem som vill läsa om fröken Rosing. Jag undrar samma sak. Vem är intresserad, på allvar? Jag är det inte och jag kan inte inbilla mig att speciellt många andra är det heller, längre.

Vissa dagar skäms jag lite extra för att jobba på Expressen.

Sen här bilden är hämtad från förstasidan på dagens papperstidning. Den upptar ca 25% av den totala ytan. Det bild-extra som utlovas består inte av fler bilder, utan bara en icke beskuren version av samma bild.

10 thoughts on “Dagens sämsta nyhet”

 1. ja, vi kunde kanske ta och lämna plats för lite mer angelägna ämnen, såsom klimatfrågan!?…kontentan av det hela, ge plats för lite mer givande nyheter, nöje, kultur och övrigt som gagnar samhället…att ägna linda så mycket uppmärksamhet, nu såsom tidigare, sänder ett felaktigt budskap till framförallt unga tonårstjejer, som tråkigt nog blir påverkade av lindas och likasinnades syn på kropp och image utåt…

 2. Med risk för att låta som en förmyndande kärring så håller jag helt med dig.
  Tjejen fläks ut gång på gång oavsett vad det är. Hon är så full att tuttarna ramlar ut på scenen, hon gråter, hon knarkar, hon gör bort sig, hon förlorar vårdnaden om sina barn, gör abort, “panikoperarar” sig..

  Vad är det som säger att en människa i uppenbar livskris får hängas ut hur som helst, bara för att han/hon är känd? När annars är det ok att utnytta människor på det här sättet? Oavsett om det är hon som ringer pressen eller om det är tidningarnas fotografer som smyger efter scoop i deras buskar? Tjejen är ju trasig. På snudd till förståndshandikappad. Det kan ju alla vi som haft med henne att göra på ngt sätt intyga om.
  Har man ingen ansvarskänsla överhuvudtaget?
  Och som sagt.. vem vill läsa om det här egentligen?

 3. Tips: folk som kört upp saker i sitt anus och som är på väg in till sjukan är mycket roligare att läsa om.

 4. Hmm… jag är nog den enda som faktiskt fortfarande gillar att läsa om Linda. Jag håller med om det som sägs men jag vet inte om det är för jag känner mig som en bättre människa när jag läser om henne som jag fortsätter. Dock vet jag att jag slukar info om Linda mer än klimatfrågan tyvärr. usch skäms på mig!

 5. “Vissa dagar skäms jag lite extra för att jobba på Expressen.”
  Betyder det att Du i normalläget också skäms för jobbet, bara lite mindre?

  Jag gillar att läsa om Rosing. Jag gottar mig i folks olycka ibland. Med Rosing är det extra lätt eftersom man inte ens behöver vara avundsjuk också. Hon är ju varken snygg eller framgångsrik. Nu är hon ett vandrande plåster.

 6. Problemet är väl egentligen inte tidningen utan de svagsinta figurer som faktiskt tar beslutet att köpa blaskan och detta trots att panikoperationer är dagens hype. Att tycka till med penningpungen är det enda sättet att protestera mot skräpet.
  När det gäller Rosing så är det ju så att när pressen slutar skriva så är det slut, oavsett vad som skrivs. Berömmelse som inte bygger på någon verklig förmåga rasar ruggigt snabbt när media tystnar.

Comments are closed.