Dagens sämsta nyhet

Och så till dagens sämsta nyhet.

Det suger verkligen åsneballe att Expressens nöjesredaktion inte kan släppa sargen och sluta skriva om den där förbannade Linda Rosing. I dag har hon tydligen “PANIKOPERERATS I ANSIKTET”. Panikopererats? Only in kvällspressen! Jag undrar vad som var panik egentligen. Förmodligen hade nöjesredaktionen panik när de inte hade någon “bra” grej att toppa med. Tur då att Linda ringde och meddelade att hon hade panikopererats i ansiktet.

Jag undrar hur länge man ska fortsätta att utnyttja den stackars sorgliga människan Linda Rosing. Bara för att hon ständigt vill synas i media så betyder ju inte det att hon SKA det. Någon borde ta sitt förbannade ansvar och låta stackaren vara ifred.

Internt på Expressen har det börjat knorrats och folk frågar sig vem som vill läsa om fröken Rosing. Jag undrar samma sak. Vem är intresserad, på allvar? Jag är det inte och jag kan inte inbilla mig att speciellt många andra är det heller, längre.

Vissa dagar skäms jag lite extra för att jobba på Expressen.

Sen här bilden är hämtad från förstasidan på dagens papperstidning. Den upptar ca 25% av den totala ytan. Det bild-extra som utlovas består inte av fler bilder, utan bara en icke beskuren version av samma bild.