Minikonsert med Mauro

I går var jag på en liten intim skärtorsdagskonsert med Mauro Scocco. Han ska ge ut en dvd i höst och ville ha lite bonusmaterial i form av några livelåtar. David och Gunnar hade fixat så att jag, Hanna och Therese fick vara med som publik på den lilla fina Gröna lundsteatern.

Det var lågmält och fint med några nya låtar och några gamla. Bäst var Jackie som gästades av Mauros gamla vapendragare Johan Ekelund på piano.

Det var fotoförbud under själva konserten men jag tog några bilder mellan låtarna.

Minikonsert med Mauro

» Alla mina bilder på Flickr
» Hanna bloggar om konserten

2 thoughts on “Minikonsert med Mauro”

  1. Hej Henke, du är nog det mesta teknikfreak jag vet så jag måste få fråga en sak. Vi har en gammal dator med uselt ljudkort. Spelar det ngn roll när man skaffar Skype? Är det smartast med en adapter som gör att man kan använda vanliga telefonen eller skall man satsa på Skypetelefon/headset? Misstänker att jag får rakast besked av dig. Kram Björne

  2. Se till att styra upp kent.nu istället för att hänga på massa spelningar! ;)

Comments are closed.