Blogg från Gräv 07

Föreningen Grävande journalister håller den här helgen sitt årliga seminarie Gräv 07 med en rad intressanta programpunkter.

I år äger det rum i Örebro där Journalistens Paul Frigyes bloggar för fullt. Läs Pauls intressanta inlägg här (börja läsa nerifrån).

Utmärkelsen Guldspaden kommer även att delas ut. Från Expressen är sex journalister nominerade för Borelius-affären. Här är alla de nominerade.

One thought on “Blogg från Gräv 07”

  1. Min flickvän, sambo och kanske blivande fru, är borta. Jag vet inte varför, men hon tog alla lampor med sig.

    Kanske har vi gjort slut, kanske inte. Det hela är en ny företeelse för mig, så jag vet inte riktigt vad jag ska tycka eller känna eller tro. Jag har ingen känslomanual för mitt tillstånd. Jag är ny i det grannskapet. Och därför kan jag bara konstatera att hon inte är här. Jag är här men fästmön är någon annanstans.

    Jag vet inte om det har med grävande journalistik att göra, jag ville bara berätta det. Och nu är det sagt.

Comments are closed.