Roligt med kameran

Jag har tagit en del roliga bilder de senaste dagarna. Mina vänner Roger och Jeroen är mina sköna bollplank i fotofrågor. Kärlek till er!

Den första bilden tog jag ovanför Essingeleden med 30 sekunders slutartid och anpassad vitbalans (därav den blå tonen). De övriga två tog jag också med 30 sekunders slutartid och så hoppade jag runt med en extern blixt som fick lysa upp mig på olika platser i bilderna. Nu vill jag köpa ett riktigt bra stativ.

Klicka för att se större bilder.

» Se fler bilder på flickr

One thought on “Roligt med kameran”

  1. Hej Henrik! Jag försökte hitta någon e-postadress till dig, men jag är nog antingen it-analfabet eller lat. Kanske båda. =) I alla fall – jag hittade dina kent-bilder för ett tag sedan, och tänkte “den här killens foton måste jag spana in lite mer”, för jag tyckte kent bilderna var så fina. Har faktiskt en av dem som bakgrundsbild på min jobbdator! Och idag så skrevs det om dig på bloggen Beta Alfa och då började jag kika runt lite mer på din sida. Och nu kommer min fråga: du skriver att flickr är en överlägsen tjänst, varför tycker du det? Själv tycker jag den är ok, men ganska ful och lite omständig att navigera på. Vad är det som är bättre med flickr jämfört med tex googels picasaweb? Själv använder jag picasa hemma på min dator för att dona med mina foton, och då är det ju verkligen extremt smidigt att ladda upp fotona till picasaweb sedan. Det känns dock som att det är något jag missat, och eftersom jag ännu inte har riktigt valt vilken site jag vill använda för att lägga upp foton på tänkte jag höra ifall det var så att du hade lust att ge mig något tips? Vore jättesnällt om du hade lust att skriva en rad! Vänliga hälsningar från Eva (evakronfalt@gmail.com)

Comments are closed.