Bilder från vigseln

Här kommer som utlovat några bilder från Johanna och Henks vigsel. Jag har 850 bilder som ska gås igenom, väljas ut och redigeras. Ja, ni fattar att det kanske dröjer lite. Jag har bilder från vigseln, minglet, middagen och festen. Och så har jag ju själva bröllopsbilderna som jag fick äran att ta innan vigseln. Allt det där kommer som sagt senare.

För er som inte vet så vigdes mina goda vänner Johanna och Henrik på Södra teaterns terrass i lördags, den 10 februari. En helt fantastisk plats att vigas på. Ni ser ju själva vilken fantastisk fond Stockholm utgjorde den här dagen.

» Se bilderna på flickr
» Se bilderna på flickr – bildspel

2 thoughts on “Bilder från vigseln”

  1. Geez, du är mycket värre än jag. Jag hade med mig lite mer än 300 bilder från Butros och Marias brölopp.

Comments are closed.