Min nya sökfunktion

Vill bara berätta lite om min nya fina sökfunktion här på sidan. Den är byggd med Google Co-op som är en plattform för anpassad sökning. Jag har angett en rad olika domäner och sidor som skall inkluderas i sökningarna och resultaten kommer enbart från dessa sidor. Det är nu mycket lättare att hitta blogginlägg och bilder som är relevanta.

När man har gjort en sökning så kan man förfina sökresultatet genom att klicka på länkarna “Hitta bilder” och “Hitta blogginlägg”. Då läggs det till ett par sökord och vissa siter prioriteras.

Sidorna som ingår är dessa:
www.henrik.net/*
www.flickr.com/photos/henrik_larsson/*
www.sakermanser.nu/*
www.futurama.se/*
www.duved.net/*
www.friends.nu/*
www.keff.se/*
www.julkort.nu/*
www.arigold.se/*

Sök via sökrutan i högerspalten eller gå direkt till söksidan.

5 thoughts on “Min nya sökfunktion”

  1. Tänk, jag har haft tanken att ställa samma fråga, men nu fick jag svar. Nice… ;)

    // Anonym #2

  2. Men nu får ni väl komma igen. Jag sitter här och väntar på era mail, samtal och sms. ;-)

Comments are closed.