Jag flyttar till flickr

Från och med 2007 har jag slutat publicera fotoalbum här på henrik.net. Kommande album kommer uteslutande att publiceras på min flickr-sida (men självklart listas på bildsidan på henrik.net). Flickr är en överlägsen tjänst som jag verkligen kan rekommendera.

Prenumerera på mina bilder med RSS
En stor fördel med Flickr är att de erbjuder RSS-flöden. Det innebär att du kan prenumerera på mina bilder. Så fort jag laddat upp en ny bild så får du veta det, om du använder RSS. Vad är RSS, kanske någon undrar? Läs då här.

Alla bilder får passande taggar, välj vilka taggar du vill prenumerera på.

» RSS: Alla mina bilder, oavsett tagg
» RSS: Alla mobilbilder
» RSS: Alla festbilder
» RSS: Alla Photoboothbilder

5 thoughts on “Jag flyttar till flickr”

  1. Något jag saknar som du och många haft tidigare det är ju “alla bilder på en sida”. Och det fattas ju på flickr. Det är väldigt irriterande tycker en lat person som jag! ha ha
    Men man får så bra översikt på fotona då.

  2. Jag är i färd med att göra samma sak. Håller på och går igenom och plockar och sorterar bland alla högupplösta bilder för att ladda upp dem. Tycker också det är överlägset, framförallt med tanke på uppbackningen av bilderna. Den gallerilösning jag har just nu är bra men tidskrävande, varför den också är dåligt uppdaterad.

    Bra idé med att visa länken till blogginlägget för aktuellt fotoalbum när sådant finns!

  3. Förresten, jag har inte hittat info om det går att lägga upp videosnuttar i sitt album också. Oftast har man ju både bilder och foton.

Comments are closed.