Kul tävling från Globenarenorna

Globenarenorna har startat en kul tävling. De kommer att gömma eftertraktade Justin-biljetter ut på stan och sen skickas ledtrådar ut via mail och läggs ut på siten HittaBiljetten.se. Deltagarna ska sedan ut och leta efter biljetterna. Kul och annorlunda koncept.

Det enda jag klurar på är varför de gör detta. Globenarenorna behöver knappast marknadsföra sig mot slutkunderna eftersom vi skiter rätt hårt i om konserten vi vill se är på Debaser, Cirkus eller i Globen. Det enda jag kan tänka mig är att de vill bygga upp en databas med mailadresser, men även där gäller ju att de knappast behöver ha kontakt med slutkunderna. Någon som har en idé om bakomliggande motiv till den här kampanjen?

5 thoughts on “Kul tävling från Globenarenorna”

  1. Alltså. Globenarenorna har gått på kurs och har lärt sig att den här typen av aktivitet ökar inställningen hos slutkund. Vilket är bra inför den årliga enkäten…?!

    Eller så har de nåt grymt samarbete med HittaBiljetten.se, där motparten kräver att de gör nåt interaktivt med slutkund…?!

    Äh, va fan, jag vet inte. Har jobbat med dem och precis som du fattar jag därför inte vadan detta.

  2. Precis, kanske bara vill bjuda på en kul grej, skapa diskutioner/PR…Som det verkar bli!

Comments are closed.