Joost kommer förändra tv-världen

Napster förändrade musikvärlden i grunden och Skype förändrade telefonivärlden i grunden. Nu kommer nästa projekt från samma upphovsmän. Nu kommer Joost!

Ni har säkert läst om The Venice Project men nu har projektet antagit sitt riktiga namn och The Venice Project är historia. Joost är det nya sättet att titta på tv via internet och Joost kombinerar det bästa från dessa båda världar. Man kan titta på program, kanaler och det finns reklam, precis som med vanlig tv. Det finns dessutom möjlighet att söka efter program och kanaler men även sociala funktioner som chat. Det revolutionerande är att Joost samlar mängder av vanliga tv-kanaler i en enda applikation, via internet.

Just nu befinner sig Joost i betastadiet och jag har haft förmånen att testa tekniken ett tag. Det är imponerande hur bra det redan funkar. Fullskärmsvideo i mycket bra kvalitet. Jag är helt säker på att Joost kommer att förändra tv-världen i grunden inom de närmaste åren. Häng med redan nu!

Männen bakom Joost heter Niklas Zennström och Janus Friis.

» Läs mer på Joost.com
» Ansök om att bli betatestare
» Följ utvecklingen via Joost blogg

4 thoughts on “Joost kommer förändra tv-världen”

  1. Det är spännande att följa utvecklingen av The Venice eller Joost som det nu heter, det finns fortfarande mycket problem. Men jag tror det kommer bli riktigt bra i slutändan.

    Här är min sida för övrigt med tester på Skypetelefoner.

    http://www.freewebs.com/skypetelefon/

Comments are closed.