Streets julmarknad

I lördags passade jag på att kolla in Streets julmarknad nere vid Hornstulls strand. Det bjöds på pride-luciatåg, julig stämning, bekanta ansikten, roliga marknadsstånd, krimskrams och framför allt Smilfink!

Nystartade företaget Smilfink hade premiär för sina fina produkter i ett av marknadsstånden. Hanna, Anna och Zandra har startat sin verksamhet under hösten och nu kunde man för första gången köpa den fina prylarna. Ni som har kids bör kolla in de sköna bodysarna och mjukisdjuren. Det finns även fina mössor för både stora och små. Jag köpte varken mjukisdjur eller body, men väl två små fina tavlor av killen som stod i grannståndet. Han hade fotat fina motiv som sedan tryckts på canvas och monterats på kapa-skiva.

» Några fler bilder från Street

3 thoughts on “Streets julmarknad”

  1. Snajsig kamera du införskaffat, ser fram emot lite bilder från igår snart på bloggen. Mig hittar du även på
    jajas.blogg.se

    // J

  2. Fin bild! julstämning trots – regn?!

    jag vill åkså gå på street! ett annat år kanske. :-)

Comments are closed.