Värsta grymma grejen!

Jag har köpt en ny telefon, men inte vilken telefon som helst utan världens första trådlösa Skype-telefon!

Den här WiFi-telefonen har alltså Skype inbyggt i sig och det innebär att man kan ringa med Skype utan en dator. Allt man behöver är ett trådlöst WiFi-nät och det har man ju både hemma och på stan. Man kan se direkt i telefonens färgdisplay om de Skype-kontakter man har är online eller ej. Man kan ringa dem eller lämna röstmeddelanden. Stöd saknas tyvärr för textmeddelanden och sms. Man kan naturligtvis ringa både till Skype-kontakter och vanliga telefonnummer precis som i vanliga Skype.

Har testringt en del under kvällen och det funkar faktiskt helt perfekt. Detta är framtiden. Inom några år så har alla mobiltelefoner WiFi-stöd och Skype-klient. Det lovar jag!

Mina kontaktuppgifter är som alltid henke.larsson (om du ringer från Skype) och 08-55 925 936 (om du ringer från mobil eller fast telefon).

» Läs mer om SPH101 hos Netgear
» Köp SPH101 på Webhallen eller Siba

5 thoughts on “Värsta grymma grejen!”

  1. Fasen, jag visste att vår telefon inte skulle vara hype så värst länge… den där är ju riktigt snygg. Vi ska säga upp Telia idag!

  2. Nu fattar jag varför Patrick är inne på din blogg så mycket och inte jag….alla dessa teknisk prylar! *Ler*
    hälsar civ ing i elektroteknik…hm vad tänkte jag

  3. Måste lämna tillbaka min… högtalaren e spräckt så ringsignalerna låter helt galet och när man använder högtalartelefon-läget så är ljudet helt galet..

    Funkar din fint?

Comments are closed.