Jag har beställt unika visitkort

Wille tipsade mig om Moo.com där man kan beställa speciella mini-visitkort med sina egna unika bilder på ena sidan. Man får en liten ask med 100 kort för endast $19.90 och så får man alltså välja vilka 100 bilder man vill ha på kortets ena sida. Visst, men kan ju ta samma bild på alla kort, men jag beställde 100 olika så klart.

Jag beställde två olika uppsättningar, en med bilder från Thailand och en med blandade slumpvist utvalda bilder. Här nedan kan ni se ett par bilder från asken med Thailands-korten, som jag är sådär nöjd med, den andra asken var mycket bättre faktiskt. På baksidan får man själv välja texten.

Det riktigt coola med hela grejen är att Moo samarbetar med Flickr och att det är från mitt Flickr-konto bilderna kommer. Man behöver alltså inte sitta och ladda upp 100 bilder.

Korten kan användas som inbjudningskort, visitkort eller något annat kul.

Testa! Jag lovar att du inte kan hålla dig från en beställning speciellt länge.

» Moo » Flickr » Massor av bilder på folks olika MiniCards, via Flickr

5 thoughts on “Jag har beställt unika visitkort”

  1. Fint! Kan du inte beställa en sån där bunt fast med Kroatienbilderna så vi får se dom…

  2. Pust!
    Nu är jag klar med mina hundra.
    Stort TACK för tipset Henrik, det här blir kalas! :)

Comments are closed.