Konsert: The Magic Numbers

Jag var på konsert med The Magic NumbersDebaser i går kväll. Den sedan länge utsålda lokalen var fyld till sista plats och bandet levererade precis det publiken ville ha, nämligen en rejäl omgång rockig pop med kärlekskryddning.

Bandet var otroligt duktiga live och kramade musten ur instrumenten samtidigt som de lyckades behålla låtarna både bräckliga och rockiga. Det var en mycket vacker konsertkväll och publiken ropade in bandet flera gånger. Vi fick låtar från både den gamla skivan och den nya som kommer i höst. Jag tror att nya skivan kan bli en riktig höjdare.

3 thoughts on “Konsert: The Magic Numbers”

  1. avis!
    ville också se! =(
    nya singeln “Take A Chance” är ett enda stort kalas!

  2. Instämmer, hade varit gött att se…
    Har förresten sökt jobb “hos dig” nu, tack för tipset längre ner!

Comments are closed.