Har du inte sett Entourage?

Om du inte har haft chansen att se tv-serien Entourage tidigare så är det din lyckodag i dag. SVT börjar sända serien från början, med start i kväll!

Entourage handlar om up and comming-skådisen Vincent Chase som kommer till Hollywood med sitt gäng av polare. Man får sen följa gruppen och se hur det funkar i filmbranschen både i uppgång och fall. En av de bästa rollprestationerna står Jeremy Piven för. Han spelar Vincents agent Ari Gold på ett lysande sätt. På amerikanska HBOs hemsida kan man efter varje avsnitt kolla in vilken musik som spelades i avsnittet samt på vilka platser i Hollywood scenerna är inspelade. Bra och rolig service.

Entourage är en av de absolut bästa serier som sänts de senaste fem åren så ta chansen nu! SVT1 klockan 21.00 i kväll.

One thought on “Har du inte sett Entourage?”

  1. Igår såg jag det första avsnittet och det kändes väl inte helt fel rent innehållsmässigt. Däremot har jag otroligt svårt för den hiphoppifiering som bildar bakgrund; jobbig flip-flop-musik, löjliga bling-bling-bilar och en motsvarande attityd från flera av rollkaraktärerna. Hip-hop suger!

Comments are closed.