Redesign av fotoalbumet

Nu har jag precis blivit klar med den av mig efterlängtade redesignen av mitt fotoalbum. Det har numera fått samma form som Sakermanser.nu som jag byggde i somras. Tanken har hela tiden varit att använda samma form i mitt fotoalbum, men det tog visst lite tid :)

Nytt är att bildtexten fått en mer framträdande plats och att bakgrunden är ljus istället för mörk. Ramen runt bilderna har blivit lite mindre samt fått en smakfull skuggning. Hoppas att ni gillar den nya formen. Navigeringen mellan de tre vyerna (miniatyrer, alla på en sida, en och en) har flyttats upp till högra hörnet och sidans rubriker har minskats till förmån för albumets namn. Totalt sett har formen tajtats till en del för att man ska kunna kolla på bilderna i sin helhet även på små skärmar utan att behöva scrolla ned. Självklart slår denna formändring igenom även på tidigare publicerade album (2003-2006).

Kom gärna med feedback!

Här kan ni se skillnaderna:

Gamla formen på miniatyrsidan

Nya formen på miniatyrsidan

Gamla formen på bildsidan

Nya formen på bildsidan

4 thoughts on “Redesign av fotoalbumet”

Comments are closed.