Jag har byggt en egen wap-portal

I takt med att folk skaffar sig bättre och mordernare mobiltelefoner så ökar användningen och behovet av bra wap-sidor.

Tyvärr är hanteringen av bokmärken i telefonerna inte så smidig så jag har byggt en liten wap-portal som jag använder som startsida i min egen telefon. På startsidan finns en rad nyttiga länkar till smarta och praktiska wap-sidor.

Jag har precis uppdaterat den med en del nya länkar som fanns med i Internetworlds top-50-lista över mobila sidor som publiceras i nya numret.

Nu släpper jag in alla er som har en modern mobiltelefon så att ni också kan använda min lilla wap-portal.

Lägg helt enkelt in http://henrik.net som startsida i din mobil så kan du använda alla mina länkar. Vill du testa sidan i en vanlig webbläsare så kan du använda länken http://henrik.net/index.asp?wap=1. Den länken kan du även använda om det skulle vara så att din mobil inte hamnar på wap-portalen utan på min blogg. Kontakta mig gärna i så fall så ska jag bygga in en fix för just din telefonmodell. Kom även gärna med förslag på fler wap-sidor att lägga in.

2 thoughts on “Jag har byggt en egen wap-portal”

Comments are closed.