Smurfarna är här!

När jag var i Kroatien så såg jag en bild på en skitfin laptop-smurf i någon av Hannas föräldratidningar. I dag åkte jag för att köpa den och väl i butiken så kände jag mig som en liten unge i djuraffären. Ni vet, ungen vill ta hem ALLA gulliga djur. Jag ville ta med ALLA smurfar hem.

Det blev bara laptop-smurfen. Och nio andra. Körde ett tema och tog alla hemska eller elaka smurfar. Kompenserade genom att köpa en änglasmurf också. Good karma!

Här är en snabb bild jag knäppte nyss. Visst är dom fina! Zandra föreslog att jag skulle köpa en liten glashylla och ställa dom på. Och så kan man ha en fin printad bakgrund med smurfbyn bakom dem. Vi får se. Skönt att vara vuxen!

8 thoughts on “Smurfarna är här!”

  1. det är helt rätt! barnslighet går hand i hand med 30-åriga killar som agerar julgran med all elektronik som pynt. inget jag säger för att vara taskig – jag är likadan leker med big jim och lego när ingen tittar.

    he he he

  2. Åh smurfar! Fan vad jag ångrar att vi kastat alla svamphus och grejjer vi hade! Det borde finns stora smurfar också, typ 30-40 cm höga! Sån vill jag ha på balkongen istället för en kitschig rosa flamingo eller rymningsbenägen trädgårdstomte. :)

  3. Hehe. Tidiga smurfar och framförallt smurfhus går för förhållandevis stora pengar på Tradera och eBay. Jag hade ingen aning om att de fortfarande är möjliga att köpa nya i butik. Oftast brukar ju såna här lektrender dö ut efter ett tag men smurfen lever och frodas. Kul!

  4. Haha shit, Henke har blivit smurfsamlare! Jag var det när jag var liten, på den tiden man beställde dem från baksidan av flingpaketen. Har mängder på vinden, säkert uppåt hundra stycket plus ett svamphus och lite annat. Nostalgi.

Comments are closed.