Ännu en grillkväll, nu med ont i foten

Vi solar, badar och dricker öl. Vi äter underbar mat och åker båt. Vi grillar, spelar poker och sover länge (gäller ej barnfamiljerna, haha).

I dag tog vi båten in till restaurangen i byn. Den ligger precis vid vattnet och har egna båtplatser. Grymt najs så klart. Skulle posa för lite coola badbilder när jag råkade hoppa så att jag landade på en satans sjöborre. Hundra sylvassa taggar gör ONT. Har inte lyckats få ut alla så jag har ont i foten nu. Bedövar med vodka, skål! Skulle ha haft mina fula badskor på mig.

Måste man komma hem?

Bilder i mobloggen.

— 


2 thoughts on “Ännu en grillkväll, nu med ont i foten”

  1. Du borde omgående uppsöka någon som kan plocka bort taggarna på plats innan det blir infekterat.

  2. Fasen, jag är aaaavis! Här ligger höstrusket om hörnet, kallt för första gången idag! Nu blir det till att boka nåt snabbt.

Comments are closed.