Dagens bilder

Här är lite bilder som jag har tagit i dag. Alla bilder är klickbara. Klickar man så får man se en lite större version. Kommentera hemskt gärna!

Kungsholmen river dom ett helt kvarter för att göra plats för nya bostäder. Någon har skrivit ett fint meddelande på betonggrunden.

Norra Stationsområdets östra delar är väldigt förfallna och flera huskroppar är delvis nedbrända, fullklottrade och bebodda av udda typer. En gatukonstnär vid namn Kropp har satt sitt namn på en av väggarna i området. Fina klistermärken.

I Albano har arbetet med Norra länken återupptagits. Vattnet har pumpats bort och området runtomkring tunnelmynningen har rensats på gamla byggnader och skräp. I dag rensade en Vägverket-anställd sly på området. Jag antar att det är förberedelser för uppställning av byggbaracker och liknande.

» Läs mer på Vägverkets hemsida

I området Sabbatsberg rivs nu gamla kvinnokliniken för att göra plats för det första nya kvarteret (av tre) som skall byggas här. I kvarteret Loka Brunn 1 blir det 150 hyresrätter samt restaurang- och butikslokaler. Inflyttning sker med start sommaren 2008.

» Läs mer på AndersBodin.se

Hop Louie har satt upp fyra kakelplattor som han har gjort ett fint mönster på. Dessa sitter på Dalagatan.

» Läs mer om Hop Louie här

Sist men icke minst har vi den sköna lillkillen Frank som snart är tre månader gammal. Med på bilden är även den sköna gröna draken som prasslar så fint.

4 thoughts on “Dagens bilder”

  1. mycket intressanta bilder sannerligen, men måste säga att jag blir mest imponerad av sin sjukt bra playlist från iTunes. i princip identisk med min :-) kolla (om andan faller på) in mitt pretto-projekt Veckans Artist/Band, där du säkert lär finna en och annan ny bra överraskning. kommer bli lite mer electro-inriktad på sikt, men inte så att det stör :-) lo-fi-fnk, embassy och arcitchture in helsinki rockar sannerligen. förstnämnda beskådades på popaganda, mycket roande!

  2. Alla de där låtarna kommer från min playlist “keff-prospects”. Kommer kanske hamna på nästa Keff-samling alltså :)

  3. Coola bilder. Jag såg rivningen vid Sabbatsberg häromdagen först. Hade ingen aning om att ett nytt område var på g där. Förträffligt, mina gamla hoods dessutom.

Comments are closed.