Andra dagen på stranden

I går kväll körde vi hårt på klassiska bargatan inne i Marmaris. Där finns bara stora ställen som alla kör med samma koncept: shower (halvnakna tjejer som ålade sig runt en stång), jättedyr öl (fyra gånger så dyr mot normalt), hög musik (kass) och så vidare. Vi var för tidigt ute när vi kom vid tio, partyt började först efter tolv. Hittade en rockbar som frångick mallen genom att spela bra musik och ha skapliga priser. Inga halvnakna tjejer heller. Wågen dansade på bardisken i ungefär 5 sekunder. Det var tydligen bara OK för tjejer fick vi lära oss. Träffade sköna människor och hade en helkväll, så vi är nöjda trots ölpriset.

Andra dagen på stranden har varit mycket skön. Sanden är dock grus och inga surfvågor i sikte. Sova lite i skuggan, bada, beställa kalla öl, läsa i Tärningsspelaren (vi planerar att köpa tärningar för att krydda tillvaron) och sen bada igen.

Allt är alltså prima även om vi fick hemlängtan till en riktig säng i dag.

Vi bor på Selen 2 i Icmeler om ni till kolla på någon site.

Nu kommer maten.

2 thoughts on “Andra dagen på stranden”

  1. Coolt.
    Jag och petra bodde på samma hotell 1 vecka i fjol.
    Första veckan spenderade vi på en segelbåt

Comments are closed.