Böcker till semestern

Det är ju inte direkt så att jag saknar olästa böcker i mina bokhyllor, men jag har i all fall beställt två böcker från Bokus.

Din beställning
1 st Desperate Networks
1 st Feel

Feel har jag varit sugen på länge, men det var Janne Gradvall som till slut fick mig att köpa dem med dessa ord:

Sommarens musikbok
Under sina två kvällar på Ullevi, 1 och 2 juli, kommer Robbie Williams att omsätta över 40 miljoner kronor. Chris Heaths bok ”Feel” (engelsk pocket) är inte bara en unik och oslagbart underhållande skildring av en unik artist. Det är också en svidande skildring av 2000-talets mediaklimat där superstjärnor behandlas som handelsvaror. Allt skvaller hamnar i tryck. Ingen kollar källor.

Sommarens TV-bok
”Desperate Networks” (Doubleday). New York Times TV-expert Bill Carter, som sev den klassiska ”The Late Shift” om kriget mellan Letterman & Leno, förklarar de viktigaste förändringarna i amerikansk TV på 2000-talet. Det oförutsedda sammanbrottet för NBC. Den lika oförutsedda revanschen för ABC.

3 thoughts on “Böcker till semestern”

  1. Nice site!
    [url=http://qsotnijv.com/absv/oowy.html]My homepage[/url] | [url=http://qknfovlz.com/psni/rnof.html]Cool site[/url]

Comments are closed.