Seg dag – nu gäller det!

Efter en ganska seg dag i solen i en park och på stan så sitter jag nu på balkongen på hotellet med en kall öl och gratis WLAN. Den där meningen blev lite konstig, men det har också dagen varit. Mest sol men lite regnstänk då och då.

Det viktigaste som har hänt i dag är naturligtvis att biljettfrågan har löst sig. Jag har fått tag på en biljett till ena långsidan. Underbart skönt! Hoppas bara att den inte har skymd sikt eller något sånt trams.

Ölen som dricks ör Früh, av typen kölsch. Kölsch kan bara köpas i och runt om Köln. God, men tydligen speciell enligt tyskarna som undervisat mig.

Snart dags att ge sig av mot arenan. GO SWEDEN!

3 thoughts on “Seg dag – nu gäller det!”

  1. Du åkte ned utan biljett alltså? Vågat. Hoppas du inte fick betala ihjäl dig för den. Fortfarande avis… ni verkar ha haft det kalas!

Comments are closed.