Skavsta

Sitter på Skavsta efter en seg bussresa med flygbussen. Skavsta är ett riktigt skitställe och jag fattar inte att de fick igenom kravet på att få kalla sig “Stockholm, Skavsta”. Stället ligger ju inte ens på samma kartblad som Stockholm. Det skulle kunna kallas “Mitt i spenaten, Skavsta” eller “Långt bort som fan, Skavsta”.

Flygbussens lysande tidtabell gjorde att jag nu tvingas sitta här och uggla i två timmar. Kul. Inte har dom öppet trådlöst nät heller.

Det är i alla fall sol här ute i gröngräset.

UPDATE 12.51: Hittade ett The Cloud-nät här nu. Tack Pelle!

2 thoughts on “Skavsta”

  1. Men grina… Du är på semester för bövelen. En annan sitter och svettas på kontor. Tycker annars att Skavsta är en ganska soft flygplats för människor i Södermanland som inte vill åka till Arlanda varje gång. Welcome to my world.

  2. Skrattade mig av stolen på min, även din, arbetsplats. Skavsta ligger, precis som du skriver, långt bort som faen! hahaha…

Comments are closed.