Saker man ser – ny fotosida

Jag har ägnat åtskilliga kvällar, nätter och helger åt att bygga en ny fotosida. I dag har den smygpremiär. Namnet är Saker man ser.

Tanken med Saker man ser. är att publicera mina egna bilder i ett lite större format än vad mitt fotoalbum här på henrik.net klarar av. Det blir inga rent privata bilder på Saker man ser. utan fokus kommer att ligga på snygga och annorlunda bilder. Fokus på bilderma snarare än på han som tar dem alltså.

En speciell avdelning ägnas åt album. Där kommer jag att publicera många av de bilder jag samlat på mig under åren. Stort och härligt.

Jag har byggt all teknik helt själv eftersom jag inte lyckades hitta något färdigt bild-blogg-system som passade mina behov. Dessutom är det ju väldigt roligt att bygga webbtjänster.

RSS-flöde och kommentarfunktion finns så klart redan från start.

Just nu finns endast ett fåtal bilder, och inga album är klara. Men det kommer inom kort!

Välkomna till Saker man ser.nu!